Wikinger Vario 8x12m raktársátor

Wikinger Vario raktár fejléc

Statikus könyv Megbízható, biztonságos, a legapróbb részletekig átgondolt, és kipróbált termék. A teszteredmények, a szél és a hó terhelés összefoglalva megtalálhatóak a statikai könyven.

Kutatóink a fejlesztési részleg együttműködésével, a hatalmas kapuhoz igazodva megnövelték/kiterjesztették a sátor terhelhetőségét.

wikinger vario raktársátor méretei

SOS gyermekfalu alapítvány

Vásárlásával támogatja a rászoruló gyermekeket világszerte.

wikinger vario raktársátor váza wikinger vario raktársátor ábra

Árlista

profil

időjárásálló felépítmény

lábak közti távolság

     

Lekerekített acél profil 50%-kal stabilabb szerkezetet biztosít Önnek a szél és a hó terhelés ellen, amivel hosszabb élettartamot nyújt a sátornak.
kb. 70 mm x 43 mm
falvastagság kb. 1,9 mm

 

A design ötvözi a modern könnyű vázszerkezetet és a 25 éves tapasztalaton alapuló fejlett technológiát. A galvanizált csövek védelmet nyújtanak a korrózió ellen. A csavarrendszer lehetővé teszi a könnyű, gyors és biztonságos üzembehelyezést.
 

A sátorlábak közti 1,5 méteres távolság stabil szerkezetet nyújt.


 

 

 

3-szor erősebb tető

minőségi sátorláb

3-szor erősebb oldalak

     

A tető csőszerkezetét erősítik a vertikális és horizontális merevítők, valamint az oldal merevítők is.
Ezek lehetővé teszik a 4 évszakos használatot.


 

Minden lábnál van egy acélgyűrű, melyek használatával lehetőség van az oldalak további megerősítésére acél drótokkal, vagy további rögzítő hevederekkel, igazodva az Ön igényeihez.

 

A vázszerkezetet erősítik az oldalán a diagonális és horizontális merevítők. Minden terhelési ponton komolyan erősített szerkezet. A raktár úgy lett kialakítva, hogy biztonságot és védelmet nyújtson az árunak.
 

 

rögzítés

terhelés

bővíthetőség

     

Maximális stabilitás és teljesen biztonságos talaj rögzítés.

 

 

 

Igazodik az Ön igényeihez. Bővítheti a sátrat egyedi csatorna elemek segítségével.
 

szellőző nyílás

gurtnirendszer

robusztus 550g vászon

     

Az optimális légáramlást és a belső klímát beépített szellőzőablakok biztosítják, melyek egyben védenek a becsepegő víz ellen is.

 

 

A professzionális gurtnirendszer rögzíti a ponyvát az acél kerethez, a tető végeiben lévő acél drótok pedig megerősítik az egész szerkezetet, tökéletes formát adva a tetőnek.

 

 

A PVC ponyva sűrű belső szövetből, dupla bevonattal készült.
Mindkettő fontos a szakítószilárdság és rugalmasság szempontjából. Továbbá hosszú élettartamot biztosítanak.

 

 

megerősített bejárat

PVC talaj védelem

praktikus bejárat

     

A bejárati területen lévő erősítéseknek köszönhetően a szél nem tudja csapkodni az ajtót, ezzel is meghosszabbítva a sátor élettartamát.
 

 

A földön lévő 25 cm hosszú kötény szorosan rögzíti a sátrat a talajhoz, és védelmet nyújt a víz ellen. A ponyva rögzítése tovább erősíthető súlyok (pl. homokzsák) használatával.

 

A 4 méter széles bejáratot mindkét oldalon 3 robosztus zipzárral szerelték fel, melynek használatával a maximális magasság 4 méterre növelhető. A teljes bejárat használható nagy, nehéz gépek tárolásához, a kicsi, 2 méteres pedig a gyors ki-, bejáráshoz.
 

ívelt sátor lábléc