Faburkolatok

Fa a mi világunk!

Fa burkolatokFa-műanyag kompozit

Szépség és Funkció - Kültéri faburkolatok

A házépítés legizgalmasabb, legmodernebb megoldásai gyakran a fát alkalmazzák domináns szerkezeti elemként. Természetesen a kertépítésben is ehhez a fejlődéshez igazodott a fa megjelenése. 

A nagyon dekoratívan öregedő, egyszerűen kezelhető fafajták megtalálják az utat a teraszokhoz, erkélyekhez és pergolákhoz. Az igazi, kezeletlen fa érzése a lábunk alatt, olyan finom megmunkálással, hogy még a legérzékenyebb gyermeklábak is jól érzik magukat rajta.

Akár hazai vörösfenyő, tölgy vagy import fafajták, akár FSC – minősített, újratelepített művelésből: a szín- és struktúraválaszték nagy. Ha e fákat egyszer megfelelően lerakják, minimális karbantartást igényelnek! Ezeket időjárásállóra és kültéri használatra tervezték és az évek során nemes patinát kapnak.

De még a rendkívül könnyen ápolható, fa-műanyag kombinált anyagú (WPC) teraszburkolat is tudjunk Önöknek kínálni.

Kérjék átfogó „Kültéri teraszburkolat” prospektusunkat ebben a témában.

Megjelenés és minőség találkozása!  - Fa-műanyag kompozit – UMP ProFi Deck

A stílusos, tartós és alacsony fenntartási költségű UPM Profi Deck ideálisan alkalmazható kültéren, kiváló megoldást nyújt kerti építmények vagy teraszok burkolására is.

Az innovatív és díjnyertes UPM Profi Deck a fa-műanyag kompozitok új generációjának képviselője. Amellett, hogy a termék kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, a környezetet is kíméli, mivel újrahasznosított anyagokból készült.

További előnye a széles színpaletta, amit a természet színei ihlettek: őszes barna, kőszürke, havas kék és éjfekete ég. Emellett olyan egyéni mintákat is kialakíthat, amelyek saját stílusát tükrözi.

  • Alacsony fenntartási költség
  • Tartós és UV-álló
  • Kopásálló
  • Szálkamentes és meleg érzést nyújt
  • Csúszásmentes felület

JAF Teraszburkolatok - leírás, technikai útmutató letöltése

Fa alapanyagú teraszok és balkonok

 

MODERN

A fából készült teraszok és balkonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetnek. Az elmúlt évtizedben a fa rusztikus jellegét elvesztette és fontos, meghatározó alkotóeleme lett a modern építészetnek. A fa alkalmazása a trendi „Kávézó teraszától” a medenceszegélyezésig lehetséges, vagy egy városi tetőterasznak teremt jó hangulatot.

ÖKOLÓGIAI

A növekvő nyersanyag hiány idején a fa, mint újratermelődő nyersanyag kizárólag előnyöket kínál. A Kárpát-medencében a tudatos művelés által évente több fát ültetnek, mint amennyit kivágnak. Az elmúlt években elterjedt a környezettudatos gondolkodás és ezt az importált fák esetében különböző tanúsítványokkal (FSC, PEFC) igazolják.

INTELLIGENS

A fa természetes tulajdonságainak javítására nagyon jó megoldást kínál a Thermo eljárás, valamint a fa-műanyag kompozit, így akár a hazai fafajok is alkalmazhatók kültéren.

KÖZELI

Miért kalandozna el olyan messze, amikor a jó a közelben van. A modern eljárásoknak köszönhetően a hazai fafajok is alkalmasak kültéri felhasználásra. A letölthető dokumentumban olvashat a hőkezelt fából készült faburkolatokról. Ebben az átfogó és változatos ajánlatban biztosan megtalálja azt az optimális megoldást, amire szüksége van.

SZÉPSÉG

A fa fejlődése a kertekben továbbra is töretlen. A különböző faburkolatok használata magán és nyilvános területeken is elterjedt, balkonok valamint teraszok burkolására használják, lakó- és életteret alkot.

Ezzel a teraszburkolat prospektussal megmutatjuk a különböző fafajták nyújtotta lehetőségeket, a természetes élettartamot, valamint a helyes feldolgozást és megmunkálást, a tartós használathoz.

 

JAF Teraszburkolatok - leírás, technikai útmutató letöltése

 

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, kérje ajánlatunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!